למה צריך מטרפה?
באמת, אם יש מיקסר טוב שעושה לנו את העבודה, אז למה צריך מטרפה?
על שאלה זו, יוכלו לענות כל השפים הגדולים והאגדיים, בסי אנד בי מכירים את השטח יודעים היטב את המטבח ומכירים את העובדים החרוצים שמבלים את זמנם במטבח ולכן אנחנו חושבים ויודעים מי היא יד ימין במטבח…
זה מתחיל ממש מהמאכלים הפשוטים והבסיסיים, מהמאכלים שנכין ליום יום, ןלאו דווקא מעוגות הויטרינה המרשימות, רוצים להכין רוטב טוב, מרק קרמי עשיר במרקמו, קרם לעוגה, רוצים להגיע למסה אחידה ככל האפשר?
רק לערבב יותר מקצועי, רק לגרום למראה יותר חלק, ליצור מרקם אוורירי ונעים, ערבול נוח ומדיוק של רטבים ובלילות לבישול ואפיה, מרק או קרם – אמרתם מטרפה!
עכשיו ברור לנו מי יד ימיננו במטבח…
עלינו רק להחזיק ביד המובחרת עלינו. (לימניים לאחוז ביד ימין, וכן להיפך) ולתת תנועה סיבובית עם היד, המוט מותאים בגבהו, ו… היא פשוט "מתלבשת" על כף היד. קלילה במיוחד, ומאפשרת ערבול נוח ומהיר במיוחד.
למעבר לעמוד המטרפות לחצו כאן
לא חבל על המאמץ? יש לי מיקסר מצוין!
נכון שיש מיקסר שיעשה את העבודה מצוין, ואכן, מיקסר עושה עבודה מצוינת. פעמים רבות אין למיקסר תחליף, אך למטרפה יש את התפקיד שלה, ופעמים רבות אנחנו נעדיף אותה על פני המיקסר, וגם לה אין תחליף כאשר אנחנו רוצים לשלוט על הקרם או הבלילה, ואיננו רוצים לערבב יותר מדי. את ההבדל נראה מצוין כאשר נעבוד ביעילות עם הכלים הנכונים כי בדיוק הכלי הפשוט הזה הידידותי הזה (והזול הזה (;) יוצר את ההבדל, יוצר עבודה נעימה רגועה ונקיה (;
למעבר לעמוד המטרפות לחצו כאן
ניתן לערבב בלילות שונות, כמו רטבים ומרקים שאותם לא נעביר למיקסר. ומעבר לכך, במיקסר נוכל לערבב כמויות גדולות כשבמטרפה נוכל לערבב גם כמויות קטנות, בעזרתה נכין את העוגות המהירות והקלילות שניתן להכין בכלי אחד בכמה דקות, ולא נרגיש הבדל בין העוגה שנעשתה במיקסר לבין העוגה שהוכנה בכמה דקות על ידי מטרפה
ישנה עוד מעלה למטרפה?
טוב, זאת לא שאלה, במילים קצרות, היא ידידותית, קלה ונשלפת ברגע… ובל נשכח, כי בכל אופן, אנחנו מדברים כאן על מוצר הנמכר בשוק במחיר זול בהרבה מהמיקסר הכבד והמקצועי.
ישנה עוד מעלה, והיא שייכת לעולם הילדים, שגם אותם, בסי אנד בי לא שוכחים, אנחנו יודעים שאתם רוצים שהילדים יכנסו למטבח, ויתחילו להכין קצת מאכלים טעימים להורים, אך הכל טוב ויפה, עד לבלאגן, עדיף להמתין עד שהילד ילמד גם לנקות אחריו, להפעיל את המכשור הנכון לבד, ובקיצור, שידע להסתדר לבד! בסי אנד בי מכירים כבר את הבעיה, ויודעים להמליץ לכם על המטרפה, כי מה יותר פשוט מללמד ילד קטן (או גדול) לאחוז מטרפה ביד וללמד אותו להתמקד בקערה הפשוטה שמולו? נסו ותגלו כי גם ילדכם יכול לעשות זאת בעצמו.
למעבר לעמוד המטרפות לחצו כאן
לסיכום, עד כמה תמליצו למי שבמטבח הביתי או המקצועי לעבוד עם מטרפה?
נתחיל עם מי שבמטבח הביתי, נגדיר את זה כך, כמו שיש לך סכו"ם, ששת, צלחות וכוסות, יש לך גם מטרפה. כשנחליט לאבזר את המטבח הפרטי שלנו, לא נשכח את הפריטים החשובים הללו כמו הסכו"ם, אם אנו יודעים שאנחנו הולכים לעבוד במטבח שלנו, ואפילו את העבודות הקטנות והיומיומיות, כמו בישול ארוחות, נבדוק שיש לנו ששת, המתקדמים היום יודעים, שלששת הצטרפה אחות לא פחות חשובה.
ומי שעובדת במטבח המקצועי, יודעת כבר, שאין מטבח מקצועי ללא מטרפה, כבר אמרנו יד ימיננו, היא חלק מהאבזור המינימלי של המטבח, נגדיר כך, כמו מיקסר, מעבד מזון ותבניות לאפיה
סי אנד בי חושבים עליכם רבות, איך לייעל ולשפר את החוויה שלכם במטבח, לכן, דאגנו לכם לכמה גדלים של מטרפות שיעזרו לכם להתמקד בעבודה ולמקסם את ההחוויה ואת התוצאה.
למעבר לעמוד המטרפות לחצו כאן
בסי אנד בי דואגים להבא לכם מוצר איכותי במיוחד המיוצר בקפידה ללא וויתור על הפרט הקטן ביותר. מטרפות של סי אנד בי מיוצרות מפלדת אל חלד, נשטפות היטב, רצועות המטרפה חזקות במיוחד, ולא מתעקמות במהלך השימוש.
מטרפות של סי אנד בי ישמשו אתכם לאורך זמן במטבח הביתי ובמטבח המקצועי שלכם. למעבר לעמוד המטרפות לחצו כאן
הכנתם את הקרם יצא מוצלח, מראה אחיד ומבריק, עכשיו נשר לכם למרוח את הקרם על גבי העוגה, באמת חבל שברגע זה תיהרס כל העבודה, קחו ספטולה חלקה או מדורגת, והיא כבר תשלים את העבודה ותביא לכם עוגה מרהיבה ששווה את כל ההשקעה. למעבר לעמוד הספטולות לחצו כאן.
לסי אנד בי מגוון עצום של מוצרים שיעזרו לכם בהמשך העבודה, לאחר שעבדתם על הבלילה תרצו להעבירה במהירות תוך הקפדה על שמירה על סביבת עבודה נקיה ונעימה לעיניים, גם כאן סי אנד בי לרשותכם, תוכלו להשתמש בשקיות זילוף של סי אנד בי או לחילופין בבקבוקי זילוף של סי אנד בי.
תרצו לעצב את המנה שהכנתם? תוכלו לעצב בעזרת חותכני עוגיות של סי אנד בי או בכף צילחות של סי אנד בי.
אתכם תמיד במטבח,