שקף לעוגה
שקף לעוגה – הדרך המובחרת המקצועית והיפה לשמור על דפנות העוגה ישרות, מתאים לעוגות ללא אפיה
אז מה זה בכלל? האם כדאי לעבוד איתו? עד כמה הוא עוזר? הם הוא באמת מרשים? מצדיק את העבודה? על כך ועל עוד הרבה שאלות שיש לכם, תקבלו כאן, בכתבה הזו תשובות
מה זה שקף לעוגה?
מוצר חדש ומהפכני, המיוצר מפלסטיק שקוף השומר על יציבות המוס/ הקרם/ הגבינה בעוגה עד לשלב ההגשה, השקף נותן מראה יוקרתי לעוגה ומרים אותה כמה דרגות מעל…
איך עובדים עם שקף ?
את השקף מניחים בתוך תבנית מתפרקת או רינג, אפילו חותכנים לעוגיות יכולים לשמש במידה והנכם מעוניינים במנות אשיות. השקף נאחז טוב גם בתבנית ח"פ רגילה.
רצוי להשאיר כמה ס"מ מיותרים – ליצור מקום שבו השקף כפול, כך יהיה לכם איפה לאחוז כדי שהשליפה תהיה קלה במיוחד.
חשוב מאוד! שקף לעוגה לא מתאים לאפיה כלל! ניתן להשאיר אותו בטמפרטורת החדר או בהקפאה
מתי מסירים את השקף?
את השקף רצוי להסיר לאחר ההקפאה כך הוא מתקלף בקלות ומהירות, במידת הצורך, ניתן לקרר לכמה שעות, ואז לקלף את השקף
רצוי מאוד להשאיר את השקף עד לשלב ההגשה, השקף שומר על מראה העוגה אסתטי ונקי.
עם אילו חומרים ניתן לעבוד עם שקף לעוגה?
מצוין לעוגות מוס, עוגות ויטרינה, וכן מנות אשיות בסגנון פטיפורים. במידה ויש בסיס אפוי, יש להניח את השקף על הבסיס לאחר אפית הבסיס, אך לפני שפיכת הקרמים.
באיזה גדלים ניתן להשיג את השקף?
השקף הוא מוצר מבוקש מאוד וקיים בכמה גדלים, קיימים שקפים בגבהים שונים 4,5,6,8,10,12,14,16,18,20 ס"מ וכן ניתן לרכוש בגליל של 120 מטר או בגליל של 4 מטר. הגבהים הנמוכים מתאימים יותר לפטיפורים ומנות אשיות והגבוהים עבור העוגות המרשימות שלכם.
אנו בטוחים שתהנו מהמוצר. ותרגישו את חווית האפיה וההצלחה שלכם
תמיד אתכם במטבח,
סי אנד בי – יבואני אביזרי בישול ואפיה