שקף לעוגה – הדרך המקצועית והיפה לשמור על דפנות העוגה ישרות,
מתאים לעוגות ללא אפיה את השקף מניחים בתוך תבנית מתפרקת או רינג, אפילו חותכנים לעוגיות יכולים לשמש במידה והנכם מעוניינים במנות אשיות בצורות שונות.
מצוין לעוגות מוס, עוגות ויטרינה, וכן מנות אשיות בסגנון פטיפורים, ונאחז טוב גם בתבנית ח"פ רגילה.
במידה ויש בסיס אפוי בעוגה, נאפה קודם את בסיס העוגה, לאחר האפיה נניח את השקף, נמקם אותו היטב על בסיס העוגה, ונשפוך את הקרם/המוס/הגבינה.
לאחר ההצמד לעוגה/מנה, העבודה תהיה קלה יותר אם נעבוד עם צנטר ושקיות זילוף למילוי המנה/עוגה, ולאחר מכן ניישר אם הקרם עם ספטולה.
ניתן לרכוש בגבהים שונים וכן בגלילים גדולים באורך 120 מטר
לצפיה בכל הגדלים לחצו כאן
סי אנד בי – יבואני אביזרי בישול ואפיה עושים את כל המאמצים להבטיח את המוצרים, אנו בטוחים שתרגישו זאת בשימוש במוצר זה.